Maskrosblomman

Maskrosblomman

måndag 28 april 2014

Mys

Sitter i växthuset och myser. Det är lite ruggigt ute, men värmefläkten ger go värme och samma sak med värmelamporna jag har på. Lite titt som tätt kommer det några regndroppar på taket och ett och annat vindil, men så bra som jag sitter så gör det inget:-)
Än är det ganska tomt på växtligheten här inne eftersom jag bara har satt igång delen för sköldpaddorna, men snart så kan jag nog sätta ut tomatplantorna. Jag vill bara att det ska bli lite varmare ute. Det enda som växer är yngsta sonens olivträd. Den har haft ett tufft liv i sonens rum så nu hoppas vi att det återhämtar sig inför kommande vinter :-)


Växthuset är ett bra ställe att sitta i om man vill återhämta lite kraft. Idag har det väl inte varit min allra bästa måndag och just därför kan jag nog njuta extra mycket :-)

Kram!!!

6 kommentarer:

Unknown sa...

Hoppas du hittat balansen nu efter din stund i växthuset. Olivträd blir man smått högtidlig av. Jag har haft två genom åren. De har klarat sig några säsonger, men sedan vill de inte mer...

Nu fokuserar vi på att hitta fler energigivande stunder. Eller hur?

Mvh, Lotta

LINDA sa...

Ruggigt? Här öär det rena högsommaren och jag längtar i smyg efter en regnig kväll när vinden får påskliljorna att lägga sig platt mot marken och jag får mysa framför teven. Men det vågar jag knappt säga högt ;)

Kram
//Linda

Sofia sa...

Visst är det det.... om man har ro att sitta still! ;)
Kramis Sofia

Unknown sa...

Ja, visst är olivträd läckra och ja, balansen hittade jag och fick en jättefin kväll :-)

Kram!

Unknown sa...

Haha det var faktiskt min tanke när jag åkte hem :-) Lite kravlöst tevemys under en varm filt. Myyys!!!

Unknown sa...

Jo det är ju den lilla detaljen att vara still som kan vara den stora utmaningen :-)